Magyarországi digitális nyomdák gyűjteménye

374

Üdvözöljük a Digitális Nyomtatás oldalán!Az oldal létrehozásával célunk az volt, hogy egy helyen gyűjtsük össze az országban megtalálható digitális nyomtatással foglalkozó cégeket, ingyenesen biztosítsuk számukra az alapadatokkal való megjelenést. Ez a cég pontos nevét, címét és a térképen való egységes megjelölést jelenti.


Önnek ez nem elég?

Ajánljuk speciálisan kialakított csomagjainkat, melyben több hasznos adatot, információt is megadhat nyomdájáról, hogy így a megrendelők akár azonnal felvehessék Önnel a kapcsolatot.

Használja a szófelhőt! Jelöljön meg minél több szolgáltatást, ezáltal vállalkozására több szempont alapján is rátalálhatnak az oldalon. Kiszállítás, plakátnyomtatás, katalógus vagy szórólap nyomtatás, ritzelés, biegelés, laminálás, műanyagkártya nyomtatás, dvd nyomtatás, fólia, vinyl, hétvégi nyitva tartás, kis példányszámú megrendelés? Ha vállalkozása foglalkozik ezen szolgáltatásokkak, jelölje meg őket, hogy minél több esélyt adjon magának, hogy leendő ügyfelei biztosan megtalálják.

A könnyen kezelhető szűrő segítségével tehát nemcsak név, település, kerület, hanem tevékenység alapján is kereshetnek a látogatók.

Az oldal további kiemelési lehetőségeket kínál. Egyedi ajánlatunkért lépjen kapcsolatba velünk.

A nyomdák további értékelésére szolgál a felhasználók véleményére. A leírt tapasztalatok és megjegyzések Önnek is segítséget jelentenek, egyben visszacsatolást is kap az elvégzett munkáról. Az oldal interaktivitásának köszönhetően ezen véleményezésekre válaszolhat is, illetve további információkat közölhet.

Reméljük szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk sikereihez!


KREATÍV MEGOLDÁSOK MINDENKINEK
Keresőbarát weboldalak, on-line és off-line marketing anyagok elkészítése, ingyenes tanácsadás.
increst.hu


Címkék

increst.hu Flashbag I mean life